Website

laten

maken

Bed and Breakfast Room with a view heeft Bureau Feith haar website laten maken. Bureau Feith is een webdesign bureau dat gespecialiseerd is in het maken van responsive websites. Dat betekend dat al hun websites te bezoeken zijn via desktop, mobiel en tablet. Tijdens het ontwerpen wordt er rekening gehouden met al jou wensen en ideeën, zodat de website precies pas bij de onderneming. Bureau Feith maakt website door heel het land, dus ook voor jou onderneming kunnen ze een website maken.

Naast het maken van websites kunnen ze je ook helpen met het ontwerpen van een huisstijl of logo, het ontwikkelen van teksten en bij SEO. SEO staat voor Search Engine Optimalization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Een goed ontworpen website moet namelijk wel gevonden kunnen worden door de doelgroep, wat nog een vak apart is.

Heb je vragen op het gebied van webdesign? Ga naar www.bureaufeith.nl en stel je vraag in de live chat. Je komt dan direct in contact met een developer die je alles kan vertellen over de mogelijkheden en trends op gebied van websites. Je kunt er ook een kijkje nemen in het portfolio of eventueel een gratis offerte aanvragen!

 

Terug naar Home